WEBSITE ONDERHOUD

WEBSITE ONDERHOUD

Heeft u een nieuwe website? Dan begint het pas!

WAAROM HEB IK ONDERHOUD NODIG?

Wanneer u een website heeft begint het pas. Het onderhouden van uw website is van groot belang en daar zal XtraCode u mee helpen.

TEVREDENHEID

Het is zonde als u een nieuwe website heeft en binnen te kortste keren niet meer tevreden bent. U wilt een nieuwe huisstijl of wilt meegaan met een trend dan moet dat kunnen zonder dat u een nieuwe website hoeft aan te schaffen.

PLUG-INS

Plug-ins die op uw website staan zijn altijd in ontwikkeling, hierdoor kunnen nieuwe mogelijkheden ontstaan die voor uw website voordelig kunnen zijn. Wij houden deze veranderingen voor u bij en geven u advies.

WEBSITE ONDERHOUD

Het onderhoud van uw website is niet meer weg te denken. Uw concurrenten staan niet stil en daarom zult u ook altijd moeten blijven ontwikkelen met uw website. Een website is nooit af, er komen altijd nieuwe trends, nieuwe updates van plug-ins. Tevens is het mogelijk dat u een andere tekst of afbeelding op uw site wil. Wij passen dat voor u aan.

Voor een maandelijks tarief staat XtraCode staat altijd klaar om uw wensen te vervullen. Mocht u niet meer tevreden zijn met een bepaald onderdeel van de website dan kunnen wij dit probleem verhelpen met een gloednieuwe lay-out. Mocht een tekst niet meer relevant zijn, dan passen wij die voor u aan! U betaalt een vast tarief en kunt daarvoor altijd aanspraak op ons doen. Wijzigingen aan uw website worden nog dezelfde dag in orde gemaakt.

WAT ZIT ER IN HET ONDERHOUDSCONTRACT?

1

Tekstuele aanpassingen op pagina's.

2

Aanpassingen van afbeeldingen/video's.

3

Uitbreiden van de website met nieuwe menu items of pagina’s.

4

Updaten en aanpassen plug-ins.

5

Aanpassen van de lay-out.

6

Telefonische ondersteuning bij een wijziging of uitbreiding van uw website.

Interesse?
Neem gerust contact met ons op!