WEBSHOPS

WEBSHOPS

Uw eigen webshop starten? Of heeft uw huidige webshop een upgrade nodig? XtraCode maakt voor u de webshop die bij u past!

WEBSHOP LATEN MAKEN

U wilt uw huidige webshop verbeteren of uw eerste webshop starten. Wij maken webshops met CMS WordPress, hiermee kunt u gemakkelijk zelf producten toevoegen aan uw assortiment. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe webshop, u krijgt binnen 24 uur uw eerste voorbeeld design opgestuurd.

DESIGNS

Binnen 24 uur kunt u van ons een voorbeeld van uw eerste design krijgen. Samen met u bespreken wij het design en kunt u aangeven welke aanpassingen u wilt maken. Zo wordt de webshop geheel naar uw wens ingericht.

NU!

Juist in deze tijd is het erg interessant om een webshop te starten! Doordat iedereen thuis zit is online shoppen nog nooit zo belangrijk en winstgevend geweest. Het starten van een webshop is op dit moment de ideale zet.

RESPONSIVE

Meer dan de helft van de bezoekers van uw website gebruikt daarvoor hun telefoon. Daarom zorgen wij ervoor dat uw webshop geoptimaliseerd is voor alle mobiele apparaten.

Webshop functies

Betaling via iDeal

Niets is zo vervelend als wanneer je bij het afrekenen niet de gewenste betalingsmethode kunt gebruiken. Wij zorgen voor een veilige en betrouwbare betalingsmethode.

Mobiel responsive

Elke webshop wordt geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten.

Google geoptimaliseerd

Wij zorgen ervoor dat uw webshop ook geoptimaliseerd is voor Google. Hierdoor komt uw webshop automatisch hoger in de Google zoekresultaten.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid is erg belangrijk voor de conversieratio, hier wordt dus goed over nagedacht.

WordPress CMS

WooCommerce is het systeem dat wij gebruiken om de webshops te creëren, middels WordPress.

Onbeperkt aantal producten

Bij het opstarten van de webshop kunt u een onbeperkt aantal producten door ons laten toevoegen. Hierdoor kunt u al de producten die u wilt op uw webshop krijgen.

Interesse?
Neem gerust contact met ons op!