SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Groei uw bedrijf ook op social media!

Nr.

01. Kanaal beheer

Bij XtraCode snappen wij dat uw tijd kostbaar is en dat u na uw dagelijks werk niet ook nog uren wilt besteden aan social media. Wij kunnen uw social media kanalen beheren zodat u meer tijd heeft voor belangrijkere zaken.

Nr.

02. Marketing

U wilt een social media marketing campagne starten maar heeft geen idee waar u moet beginnen. Wij kunnen uw campagnes opzetten en runnen zodat u zeker weet dat het budget goed gespendeerd word en optimalen resultaten worden behaalt.

Nr.

03. Opzetten & Groeien

U wilt een goed online profiel opzetten voor uw bedrijf maar weet niet waar u moet beginnen. Wij zullen deze kanalen aanmaken en optimaliseren. U heeft al social media kanalen maar wilt groeien? Geen probleem door het beheren van uw social media kanalen zullen wij zorgen voor een groeiend organisch bereik.

De voordelen van social media

ONLINE PROFIEL

Een goed online profiel is belangrijk voor het bereiken van nieuwe bezoekers en in contact zijn met huidige bezoekers

WEBSITE TRAFFIC

Door up-to-date te blijven op social media zorgt u voor meer bereik naar uw website.

STRATEGIE

Een goede strategie vergroot de naamsbekendheid en geeft vertrouwen en autoriteit

PLANNEN

Door uw posts te plannen hoeft u zich niet zorgen te maken over het posten van content

Social media is belangrijker dan ooit!

Social media maakt het mogelijk nieuwe bezoekers te generen en contact te hebben met uw klanten. Door regelmatig content te publiceren zorgt u voor een groeiend bereik. Wel is het belangrijk dat u een strategisch plan hebt denk hier aan wat voor content u wilt uitbrengen, hoe uw online profiel er grafisch uitziet en hoevaak u content wilt publiceren.

Door een goed geoptimaliseerde online kanalen te hebben kunnen wij ervoor zorgen de juist doelgroep te bereiken en uw organisch bereik te verbreden. Wij zullen u helpen bij het bedenken, maken en plannen van nieuwe creatieve content voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram of blogs.

Interesse?
Neem gerust contact met ons op!